Port of Antwerp Bruges

Persconferentie Livestream

Audiovisual production company

Wat?

Port of Antwerp & de haven van Zeebrugge kondigden begin 2021 aan dat ze gingen fusioneren. En in April 2022 was het eindelijk zo ver. Voor beide mijlpalen werd een persevent georganiseerd en Redhead.TV was de officiële audiovisuele partner voor deze evenementen! Geen moeite gespaard, want van de LED-wall tot pre recorded video, wij verzorgden de hele visuele ervaring voor zowel de aanwezige pers als de kijkers via livestream.

Client Port of Antwerp Bruges
Agency /
Project Persconferentie Livestream
Type Streaming
Services

Hoe?

In pre-productie hebben we renders van het podium gemaakt, de content opgenomen die nodig was voor de show en de crew vastgelegd.

De timings voor dit soort opdrachten is zeer belangrijk, iedereen moet uitermate goed gebriefd worden, er is maar één kans om dit goed te krijgen.

Tijdens de productie hebben we op dag 1 opgebouwd. Op dag 2 was de show en de afbraak. Ook live-ondertiteling was aanwezig om de anderstalige mensen van de pers meteen een Engelstalige vertaling mee te geven in de zaal, en bij de mensen thuis.

De klant had graag meteen de livestream verkregen om achteraf op hun website te plaatsen, deze werd uiteraard door ons voorzien.

De video

Resultaat

Het resultaat was een audiovisueel persevent & streaming van 59 minuten met internationale allure. Voorpagina’s en internationaal nieuws werden gehaald.