Liantis

Talkshow

Audiovisual production company

Wat?

Voor de 2e maal op rij wou Liantis hun medewerkers op de hoogte houden door middel van een jaarlijkse talkshow te organiseren met gasten, tussenvideo’s en andere content.

Deze wordt bij Liantis ingepland als event waarbij alle werknemers zijn uitgenodigd om de talkshow live te bekijken.

Client Liantis
Agency /
Project Talkshow
Type Streaming
Services

Hoe?

In de pre-productie wordt eerst het verloop van de talkshow volledig vastgelegd. Daarna worden alle tussenvideo’s en andere content gefilmd en gemonteerd.

Tijdens de productie hebben we op dag één de studio gebouwd, en op dag twee de talkshow opgenomen en afgebroken. We gebruiken een multicamera setup en nemen de talkshow in verschillende stukken op zodat de gasten rustig alles kunnen overlopen voor we starten met opnemen. Tijdens de opnames wordt ook een eerste precut gemaakt zodat de post-productie vlot kan verlopen.

De post-productie worden de foutjes uit de show gehaald, wordt de ondertiteling geplaatst en wordt de animatie op de beelden geplaatst.

De video

Resultaat

De livestreams werden door 94% van de medewerkers volledig uitgekeken en de dienst communicatie kreeg een lawine aan emails vol lof. Het bracht de medewerkers de informatie die ze nodig hadden op een luchtige, maar toch duidelijke manier.