Audiovisual production company
Contact us

Video production: from concept to screen

Heb jij een concept in gedachten en zoek je een partner die dit kan vertalen naar video? Of mogen we je verrassen met onze eigen ideeën? Wat de aanzet ook is, wij gaan de extra mile om jou boodschap een boost te geven.

Bij Redhead.TV houden we van aanpakken. We zijn een bende gelijkgestemden met maar één doel: relevante, verassende high-end video’s maken.

Alles begint bij een heldere briefing waar wij onze offerte op baseren. Na het opstellen van de briefing kan de klant popcorn bestellen en toekijken, want wij ontzorgen volledig. Van het concept creëren naar casting tot locationscouting en het bestellen van de lunch, Redhead.TV has it under control. Jawel, een full service productiehuis is wat wij zijn.

Full service, want service is alles bij ons. De klant wordt geüpdatet tijdens het volledige proces zodat er geen verassingen ontstaan. Heldere communicatie is key bij een succesvolle samenwerking.

Die service gaat verder in de post-productie. Wij plannen de montage meteen na opname zodat je snel een eerste versie mag verwachten. Convenient, right?

/

Want more?
Check out our other work.

our work

Like what you see?
Let’s work together!

contact us