Cercle

KITS

Audiovisual production company

Wat?

Cercle heeft een nieuwe branding, en daar horen ook nieuwe kits bij. Redhead.TV werd gevraagd om de video te maken die de lancering van die nieuwe outfits ondersteund.

De briefing was: jong en dynamisch, we kregen 2 weken de tijd om de video volledig uit te werken. Van concept tot aflevering.

Client Cercle
Agency /
Project KITS
Type Promo
Services

Hoe?

In pre-productie hebben zijn we op locatiebezoek geweest, hebben we voor de props gekeken, is de crew vastgelegd en zijn de afspraken met de ploeg gemaakt.

Tijdens de productie hebben we alles in één dag opgenomen op één locatie. Eerst de outfits apart. Daarna de spelers, als deze klaar waren met trainen.

In post-productie hebben we de nieuwe branding zo goed mogelijk geïmplementeerd met grafiek, en zijn we op zoek gegaan naar stockbeelden. De klank was ook van groot belang, daar werd de nodige tijd ingestoken.

De video

Resultaat

De feedback van de club was uitermate positief. “Het is precies wat we in onze gedachten hadden. Echt fantastisch.” Ook van Skinn Branding Agency kregen we complimenten over de manier dat we de nieuwe branding gebruikt hadden.

Ondertussen werd de video 8400 keer bekeken op Facebook alleen.

Er werden tevens stills uit de video gehaald om de kledij in de webshop te promoten.