Audiovisual production company
Contact us

Process of the Redhead

Altijd fijn om het proces te leren kennen voor de productie start gaat, toch?
Aanschouw ons stappenplan! Dit kan uiteraard verschillen van productie tot productie, maar hier onder kan je alvast de grove lijnen terugvinden.

Is iets niet duidelijk?
Geef ons gerust een belletje of stuur een mailtje,
dan verduidelijken we alles met plezier.

/
 • Concept

  Sommige klanten hebben reeds een concept in gedachten. In dat geval verfijnen we dit en vertalen we deze zo goed mogelijk naar video.

  Bij anderen helpen wij mee het concept ontwikkelen. Wij creëren 3 voorstellen waaruit gekozen kan worden. Welke het beste werkt voor het doelpubliek die wint!

   

 • Preproductie

  Eens het concept vastligt, beginnen we aan de voorbereiding. Ontzorgen is our middle name! Van het casten van de acteurs, het opstellen van de callsheets, tot het waken over het verhaal, de moodboards en ga zo maar door. Grab some popcorn and relax!

 • Productie

  3, 2, 1 … action!

  De juiste personen staan op de juiste plaats en de opnames gaan van start. We plannen de draaidagen zo efficient mogelijk en zorgen voor snacks op set.

  Jij wil graag de movie magic aanschouwen? Perfect! Je stoel en monitor staan al klaar. Koffietje?

 • Postproductie

  Een film wordt 3 keer gemaakt. In de conceptuele fase, op de draaidag en als laatste in de montage.

  Onze specialisten weten precies welke muziek er bij welke scene past, hoe je humor in video verwerkt of hoe je met motion graphics een futuristische laag over de video legt.

  Ook met A.I. kunnen wij aan de slag. Een presentatie geven in het Spaans zonder dat je een woord Spaans kent? No problema!

 • Video marketing

  De video mag dan wel klaar zijn, nu pas begint de grote finale. Een tv-productie, cinemafilm of YouTube tutorial? Samen bekijken we hoe we de video best verspreiden volgens de doelstellingen.