Audiovisual production company
Contact us

Process of the Redhead

Wat Redhead het meest van al typeert? Onze to-the-point visie en ultramodern materiaal. Gedreven, dynamisch en ervaren gaan wij steeds op zoek naar de uitersten van creativiteit, esthetiek en doeltreffendheid. Strevend naar topkwaliteit, met een epic ride along the way. Wij hebben maar één doel: video’s laten uitblinken door nóg meer te bieden dan cinematografische shots an sich.

Redhead gaat verder. Verder dan het traditionele concept met pre- en postproductie. Want wat is een goede video zonder die optimaal in te zetten? Video marketing is hot topic! Onmisbaar voor geslaagde content branding, ideaal voor intrigerende campagnes. Elke stap stemmen we met je af om strategisch te anticiperen op jouw uiteindelijke doel. Yes, we know how to score!

/
 • Concept

  Into some creativity? Samen bedenken we het volledige concept. Welk publiek spreken we aan, wat leggen we vast op beeld en waarvoor maken we de video? We stellen het verhaal op punt, creëren de look & feel en begeleiden je doorheen het hele proces. Transparant, eerlijk en correct!

 • Preproductie

  Eens het concept vastligt, beginnen we aan de voorbereiding. Wij zorgen voor alles. Van het casten van de acteurs, het opstellen van de callsheets, tot het waken over het verhaal, de moodboards en ga zo maar door. Jij hoeft met andere woorden enkel uit te kijken naar het eindresultaat. Let us build your scene!

 • Productie

  3, 2, 1 … action! De juiste personen staan op de juiste plaats en de opnames gaan van start. Straffe beelden rollen over het scherm. Ultra HD, eye-catching en vooral … de video krijgt vorm.

 • Postproductie

  Machtige montage, ‘t is een kunst die onze experten klassevol beheersen. Met innovatieve tools en technieken monteren we de beelden tot een harmonieus geheel. We matchen de visuals met de juiste muziek en de commercial, testimonial of promovideo is ready.

 • Video marketing

  De video mag dan wel klaar zijn, nu pas begint de grote finale. Een tv-productie, cinemafilm of YouTube tutorial? Samen bekijken we hoe we de video best verspreiden volgens de doelstellingen. We zetten alles op alles voor geslaagde video marketing. Onze golden key? De combo van een no-nonsense strategie en sprekende, karaktervolle beelden.