Cercle

Kits 24-25

Audiovisual production company

Wat?

Een nieuw seizoen = nieuwe kits = een nieuwe promovideo! Voor de derde keer op rij werden we gevraagd om de promovideo te maken voor de nieuwe kits van Cercle.

Client Cercle
Agency /
Project Kits 24-25
Type Branded content
Services

Hoe?

First things first, het concept! We kregen carte blanche en konden outside the football box gaan. We creëerden een concept waar oud en nieuw groot contrast met elkaar staan. We maakten gebruik van de Gaussian Splatting techniek om ook een contrast te creëren in de beeldvoering. Deze high-tech elementen, locatie en de filmisch ogende stijl zorgden voor de perfecte mix.

De video

Resultaat

Het resultaat is een spot van 60 seconden in verschillende (social) formaten.

“Bij Cercle Brugge zetten we volop in op creatieve videoformats en daarvoor stellen we hoge kwaliteitseisen. Als challenger op het veld proberen we ook extra-sportief indruk te maken en daarvoor hebben we met Redhead.TV onze ideale partner in crime gevonden. Vorig seizoen experimenteerden we onder andere met Artificial Intelligence in onze video’s, dit jaar is dat onder andere Gaussian Splatting-technologie. Het feit dat zowel Cercle als Redhead.TV als op-en-top Brugse bedrijven de voorbije jaren aan een steile opmars bezig zijn betekent dat we ook in de toekomst nog veel leuke zaken willen gaan ontwikkelen.”

Louis-Philippe Depondt
Communication & Press Manager