Vandemoortele Professional

Ketchup Battle

Audiovisual production company

Wat?

Vandemoortele Professional zocht een partner om hun ketchup op een creatieve manier aan de man te brengen. De campagne was gericht op frituristen en mocht ludiek en luchtig zijn. Iets volledig op ons lijf geschreven! De mayonaise pakte duidelijk want de toppers van Vandemoortele gaven al snel de go op de Ketchup Battle.

Client Vandemoortele Professional
Agency /
Project Ketchup Battle
Type Commercial
Services

Hoe?

Allereerst verfijnen we het concept en gaan we aan de slag om het scenario en shotlist volledig uit te werken. Ieder shot van deze spot werd op voorhand uitgedacht, overgangen werden bepaald en acties uitgeschreven.

Ook de acteurs, props, locaties en styling worden verzameld en ingeboekt. Tijdens het volledige productieproces houden we de klant op de hoogte van onze keuzes. Geen onverwachte verrassingen bij Redhead!

De video

Resultaat

Het resultaat is een spot van 30 seconden in 3 talen en in story formaat. De campagne loopt 16 weken in totaal. Doe ons maar een grote met ketchup alstublieft!

“Redhead is een uiterst professioneel en creatief bureau dat ons project naar een hoger niveau heeft getild. Hun snelle feedback en aanpak zorgden ervoor dat we zeer efficient konden werken. Vanaf het eerste moment begreep Redhead onze ideeën en wist deze moeiteloos om te zetten in concrete resultaten. De samenwerking verliep bijzonder prettig, dankzij hun heldere communicatie, betrokkenheid, consistentie en betrouwbaarheid. Wij zijn enorm tevreden met het eindresultaat en kijken uit naar toekomstige projecten met Redhead.”

Leen Van den Eede
Channel Marketing Manager